Csak nekem van ilyen érzésem?
Figyelt kérdés
Csak én érzem úgy, vagy más is észrevette már, hogy a Depeche Mode-számok elkezdödnek, egyfajta "meddig birod még?" fazonnal mennek a hangok, és a daltól függöen vagy nevetés (Monument) vagy sírás (Somebody) vagy kábultság (Heaven) vagy megbabonázottság (I feel loved) vagy dühkitörés (John the revelator) vagy ha nem is ezek, akkos is valamilyen brutális érzelmi megnyilvánulás lesz? Ti is érzitek?2013. ápr. 15. 11:56
1/2 anonim válasza:
Szia! Nem hallgatok Depeche Mode-ot, így pontosan ezzel kapcsolatban nem tudok hasznosat írni, viszont... Igen. Ha meghallok egy dalt olyan műfajban amit én kedvelek(rock), akkor egyből előjön belőlem valamilyen érzés, amit aztán elég nehéz lerázni. : )
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor jó. :D Mert nekem azt mondták hogy nem vagyok komplett, mert néha totál meg tud változni a hangulatom, egyik percben nevetek, a másikban meg már török-zúzok. Vagy fordítva. Tudom, hogy a zene hat a hangulatra, de hogy ennyire... :)
2013. ápr. 17. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!