Csak nekem van olyan érzésem, hogy az egyik új Green Day albumon lévő Amy című dal Amy Winehouse-ról szól?
Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 20:43
1/5 happyday válasza:
Szerintem is róla szól,itt van néhány 'jel':
Dirty records from another time-Amy W. 'botrányhősnő' volt,sokszor szerepelt bulvárlapokban...
No one really knows about your soul-soul-t énekelt ... na jó,ez nem volt komoly.. :'D
Did you tattoo a lucky charm
To keep you out of harms way?-Amy W.-nak volt egy tetkója,ami egy patkót ábrázolt,és a patkót szerencs-hozó kabalának tartják...
27 gone without a trace
And you walked away from your drink-27 évesen halt meg,ivás és drogozás miatt...
:D
2/5 anonim válasza:
Ez nekem eddig még nem jutott eszembe, de annak alapján amit az első kommentelő leírt simán lehet:OO
4/5 anonim válasza:
Igen,róla szól 100%.
Nézz utána az interneten.Van egy csomó cikk,amiben le van írva :)
5/5 anonim válasza:
Róla szól, de nem csak a gagyi Green Day énekel róla.
Patti Smith 2012-es lemezén is van egy dal Amyről, illetve Amynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!