Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyi időnek kell eltelnie...

Mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy az ember vehessen egy duplázót?

Figyelt kérdés

Tavaly január óta dobolok, bár az első 11 hónap nem számít, mert csak heti 1 max 2x doboltam tanárnál. Aztán lett saját felszerelésem, azóta szinte minden nap gyakorlok. Nem szerettnék kapkodni. Szépen lassan haladnék előre, metronómmal karöltve a minnél jobb, pontosabb, thecnikásabb játék felé. Szeretem a duplázót, és egyszer szeretnék a lábaim alatt érezni eggyet. Érdekelne, hogy mennyi idő kell, hogy elég alap legyen az ilyen tipusú játékhoz?

Idén nyáron egyébként a szomszédok legnagyobb örömére júniustól szept 1-ig maratoni dobolás lesz (kivéve hétvégén, mert azért tudom, hogy hangos, és eddig tényleg nem szóltak egy szót se) Szóval még ezt is vegyétek bele.

2013. ápr. 14. 21:49
 1/2 anonim ***** válasza:
már megveheted már biztos tudsz annyira :DD
2013. júl. 15. 00:16
 2/2 A kérdező kommentje:

Így látatlanban is köszönöm a bizalmat :D

De azért még tényleg nem korai?

2013. júl. 15. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!