Csak én utálom a Kiss együttes?
Hülye vagy...jójó lehet hogy "pénzéhes" meg blablabla de zeneileg igenis a KISS nyújtja a legtöbbet és amikor a kocsimban vagy a szobámban max hangerőn ordít más nem érdekel...
utáld azt aki bankot rabol vagy gyilkol a pénzért...
ha megveszik igenis adja el(megdolgozott ő ezért)...énis eladnám...
egy hatalmas KISS fan
zárójelbe az szerinted nem utálatos hogy a focisták heti x-százezer vagy x-százmilliót keresnek a semmiért?
18/f
10 éve hallgatom a KISS-t.
A KISS már 70-es évek óta a mai napig koncertezik.Aki erre azt mondja h szar az szerintem nem tudja hogy mi a jó zene.És nekem van hányingerem olyan f*sszopó emberektöl hogy f*aszt se tudnak a zenei világról de lefikáznak mindent.És ha a KISS a rock zene leg alja ahogy fogalmaztad kedves kérdező akkor nem hiszem hogy szerepelne(ROCK HALL OF FAME) Ide csak legendás rock eggyuttesek kerulnek be,sok koncert és még tömegek ezrei rajonganak érte még mindig.A KISS egy Legenda.És szerintem meg csak te utállod mert nagyon fontos volt kirakni ide ezt a kérdést barátom
Utállom ha leszólják a kedvenc eggyüttesem -,-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!