Ha megtehetnéd melyik régi eggyüttes vagy zenész koncertjére mennél el? Ha lenne egy időgéped :D A Beatles b Jimi Hendrix C Elvis Presley d Chuck Berry e egyéb, más koncertre
Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 23:39
21/30 anonim válasza:
ELVIS ELVIS ELVIS!!!!!:D utána a beatles koncertjére mennék! Ohhh, bárcsak!:(
26/30 anonim válasza:
E)
Mégpedig Doors, Rolling Stones koncertre.
De a felsoroltak sem rosszak. (:
27/30 anonim válasza:
Jimi Hendrix, Cream, Rolling Stones :D
28/30 anonim válasza:
Bár régi kérdés, én azért most válaszolok:)
Beatles, Elvis, Berry, Rolling Stones!:) Ezek tuti. Szóval ha tudsz valahol egy eladó időgépet, írj már..:)
29/30 anonim válasza:
Pl: Nirvana...elmehettem volna Szlovéniába, esetleg Rómába de akkor még nem is sejtettem hogy hamarosan meghal:-(
Egyébként amikor még nem éltem, 1975 előtt az tuti hogy Jimi Hendrix-re mennék és egyenesen Woodstockra. Érte még Vietnámba is visszamennék!
30/30 anonim válasza:
Egy Elvis koncertet nagyon megnéznék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!