Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan keresek olyan zenét...

Hogyan keresek olyan zenét amiben tűz van? Lentebb bővebben

Figyelt kérdés

Olyan zenéket, esetleg összeállításokat keresek amiben szó van tűzről, égetésről... stb. Ha lehet angol.

Pl. volt egy filmben is, amiben vki felgyujtott vmit, és megszolalt a rádióban mindenféle ilyennek kapcsolatos zene.

Ha tudtok ilyeneket kérlek irjatok. régebbi és újabb is jó.

Ha összeállítás akkor irjátok meg hogy hol találhatom meg.

Köszi

2009. szept. 22. 22:43
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

Republic - A tűzzel játszom.

Igaz, ez magyar, de szerintem nagyon jó!

2009. szept. 23. 23:42
 2/3 anonim ***** válasza:
52%
Scooter-Fire!
2009. szept. 26. 17:50
 3/3 anonim ***** válasza:
50%
Na mivan? Úgy látszik a fire nem tüzet jelent...Pedig angolban tüzet jelent...Úgy látszik nem a kérdésre válaszoltam... Úgy látszik a pontozó azt hiszi, hogy technos k öcsög vagyok, csak téved, mert 23 éves lány és utálom a technot meg azokat a hülyeségeket, csak gyerekkoromból ez ugrott be:) Amúgy meg, ha neted van, tanulj meg keresgélni! Tényleg marhára nehéz zenéket a neten megtalálni...Jah! Ész kell hozzá XD
2009. szept. 29. 04:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!