Mit hallgatnak a mai 11 évesek?
Már lassan 17 vagyok, de 11 évesen Avril Lavignét hallgattam. XD 12 évesen meg Metallicát, és azóta nem sokat változott az ízlésem, csak több zenekart ismertem meg, és a stíluson belül elég vegyes dolgokat hallgatok, black metaltól poppunkig... Persze vannak kivételek, pl Depeche Mode, de nem a stílus számít, hanem hogy jó-e az a zene. :)
Ja amúgy Skrillexről a véleményem: nem szeretem.
4-es, 10-es, pacsi nektek! Én inkább rockot és metált hallgatok, meg alternatív zenét (számomra minden olyan zene alternatív, amit nem tudok besorolni valahova). One Directiont meg Skrillexet pedig kényszerből... Barátnőim nagyon poénosnak tartják, hogy egész nap olyan zenéket hallgatnak hangosan amiket utálok :D
12/L
Én anno Big Bang-et hallgattam, TVXQ-t, U-kisst, SS501-et meg hasonlókat. De mit miket mondok? Még mindig őket hallgatom! :D (igaz, már jó pár együttes bejött melléjük)
13/L
Én egy 11 éves lány vagyok,de a OneDirectiont utálom.
Főleg Metallicát és Kornt hallgatok,de a Green Day se rossz.
Nightwish, Epica nálam a menőek.
11/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!