Titeket nem idegesét mikor rasszista emberek rapet hallgatnak?
Nos a rasszisták nem csak a négereket utálhatják/közösíthetik ki. Utálhatják a c. típusú embereket, a kínaiakat,a japánokat, a nácikat,a zsidókat, és még más kisebbségi komplexusokat. Akik esetleg eltérnek az europid típusú emberektől. Úgyhogy miért is idegesítene? Tény ritka alkalmakkor belőlem is előjön a rasszista, de néhány perc múlva vissza is bújik oda ahonnan előjött. Na szóval amit itt elregéltem neked ezzel azt akartam mondani, hogy egyáltalán nem idegesítő az hogy ha egy rasszista rapet hallgat.Mellesleg nem csak néger rapperek vannak.Minden országba vannak rapperek. Itthon is pl:Essemm, Káva,Barbáfivérek.
Szóval miért is lenne idegesítő? :)
Attól függ, hogy milyen szinten rasszista. Ha csak a dzsipókat utálja de a niggákat nemigazán, akkor még tűrhető.
Olyan eset pedig (szerintem) nincs, hogy egy 100%-os rasszista fickó rapet hallgasson. Vagy ha mégis, akkor nagyon nincs tisztában a műfaj eredetével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!