Szerinted Justin Biebernek vagy a One Directionnak jobb a hangja?
Figyelt kérdés
Szerinted melyiknek van szebb hangja?2013. ápr. 6. 14:19
11/24 anonim válasza:
One Direction.
Ezerszer különbek, mint Bieber. Még akkor is, ha nem rajongok értük. Nekik legalább van hangjuk. Pláne a feketének és annak a fürtös srácnak.
12/24 anonim válasza:
Oké szerintem is az One Direction-nak. Egyébként meg nem akarok itt nagyképűsködni vagy piszkálnni bárkit csak ahogy néztem a válaszokat úgy szúrtam a szemem a szőke a Niall a fekete és a "fürtös" pedig a Zayn és a Harry. ( egyébkét meg tetszik az a szó hogy fürtös )
14/24 anonim válasza:
Alapból szarul tetted fel a kérdést. Amit te akarsz kérdezni az az hogy:Szerintetek meyliket köpik le kevesebbszer az utcán?. Hangja se bibörnek se a one direction tagjainak sincs. ha muszáj választani 1D. Mivel elismerem az egyik homár tud énekelni de nem több :DD
16/24 anonim válasza:
One direction forever!! :) ezerszer jobb hangjuk van egyesével -->5000-szer jobbak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!