Mi a véleményetek az új Lil Wayne albumról?
Figyelt kérdés
Március 26-án jött ki az új albuma, I'm not a human being II. címmel. Arra lennék kíváncsi, hogy mit gondoltok róla?? Írhattok az előadóról is, hogy szeretitek-e vagy sem. Én még nem alkottam róla konkrét véleményt, egyszeri meghallgatás után nem szoktam ilyet tenni, mert lehet, hogy később megtetszik az, ami elsőre nem. Annyit tudok mondani, hogy számomra egyre furcsább az ember és a zenéje is. Igaz már most tetszik néhány szám a lemezről.2013. ápr. 1. 20:56
2/9 anonim válasza:
Lil Wayne a legügyesebb rapper, ha az angolt szereted, akkor érdemes figyelned a szövegre is. Egyébként leglazább arc, nála csak a nagyöreg, Birdman lazább.
3/9 anonim válasza:
Szerintem Wayne amolyan divatrapper. Rappelni nem tud, csillgni-villogni azt tud :)
4/9 anonim válasza:
én nagyon szeretem, megvan iTunes-ról az album. Nagyon jó szövegei vannak és üzen az embereknek.
kedves #3-as üzenem neked ezt a zenéjét van hozzá magyar szöveg is engem mindig kiráz a hideg ha ezt a zenét meghallgatom.:) https://www.youtube.com/watch?v=zyWZHd12xMI
5/9 anonim válasza:
Igen. Divat rapper Lett ! De nem volt mindig az. Hallgasd meg egy két régi számát. Lil Wayne a legjobb rapper a világon. Csak eladta magát a médiának:(
6/9 anonim válasza:
#Utolsó: Igaz ,hogy rohadt régi a kérdés ,de LEGJOBB? Ismered egyáltalán az N.W.A-t?
7/9 anonim válasza:
Dehogy ismeri, ismeri Eminemet meg Pitbullt, és ez alapján döntötte el, gondolom 0 angol tudással.
9/9 anonim válasza:
Az utolsó két válaszolónak üzenem, hogy mindenki maga dönti el, hogy neki ki vagy mi a legjobb! Egyébként Lil Wayne az egyik legjobb szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!