Mi a véleményetek az új Wintersun albumról (Time I)?
Nekem jobban tetszik, mint az előző, főleg a Sons of Winter and Stars és a Land of Snow and Sorrow
De tökmindegy mit hallgatok tőlük, mindegyik isteni
Tokeletes! Nekem is nagyon tetszik a Sons of Winter and Stars, Land of Snow and Sorrow, de meg a Time is gyonyoru szerintem. Alig varom hogy Jariek megcsinaljak a Time II-t.
Amugy ezt Wintersun poloban irom, csak hogy erzekeld mekkora fan vagyok:D
Igen, pedig emlekszem mennyire megorultem amikor kiirtak facebookra hogy 2014-re varhato a masodik resz.Bar inkabb varok kicsit tovabb mint hogy ne Wintersun minosegu albumot kapjak.
(masodik valaszolo voltam)
Érdekes cikk, de eléggé sablon-védekezésnek tűnik a NB részéről, miután Jari nyíltan beszólt nekik.
Érdekesebbek inkább a kommentek.
Eluveitie is on Nuclear Blast and they have 9 members playing 18 instruments on every album and don't seem to have a problem making that work in a label funded studio.
Ez nekem is feltűnt már, hogy az Eluveitie gond nélkül dobálózik az albumokkal és videókkal évek óta. Jarinak valahogy mégse megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!