Seymour duncan passive SSB-4 Gibson Thunderbirdbe? (Röfögös, tiszta, magas hangzáshoz szeretném)
1. Nem tudom, hogy milyen a hangja, nem találkoztam még vele. Ha jelentősen eltér a jelszintje és karaktere a másiktól, kicsit fura lesz, ha egyikről a másikra átállsz esetleg. Baja nem lesz tőle.
2. Méretei és felfogatása teljesen más, mint az eredeti TB pickup. Kell hozzá farigcsálni, hogy az passzoljon a helyére.
Én nem azt mondtam, hogy nem lehet belerakni, csak azt, hogy más a mérete és formája.
Ha megnézed figyelmesen, a TB pickup lekerekítési rádiusza sokkal nagyobb, mint a DUncané, mivel a pickup a testbe van süllyesztve, ez okozhat gondot.
A TB+ 3.625" hosszú és 1.5" széles, 0.47" magas, csavartávolság 3.28". A Duncan 3.53", 1.52" és 0.75", a csavartávolság 3.25".
Azaz a DUncan nem ún. "retrofit" a TB-hez, nem méretazonos vele.
Néztem a Youtube-ot, ami van fenn Thunderbird SSB-4 pickuppal, az mind Epi, nem Gibson, és abban megint kicsit más a pickup, mint a Gibsonban...
Nekem nem szokásom lefikázni hangszereket. :)
Nem mernék konkrét típust ajánlani, mert nem vagyok annyira otthon a basszgitárok hangzásaiban.
Annyit tudok tenni, hogy a technikai részleteket átnézem, ha valaki kérdez valamit konkrétan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!