Honnan tudhatnám meg egy 80-as vagy 90-es évekbeli számnak a címét és előadóját? Csak annyit tudok, hogy egy vörös hajú nő énekel, ilyen latinos stílusú és bővebben lent.
Figyelt kérdés
szóval úgy kezdődik, hogy egy repülő leszáll, és arról szállnak le és a városban mennek és közben zenélnek meg ilyesmi és egyre több ember megy velük az utcán és egy vörös hajú nő énekel, de ha jól emlékszem, akkor egy néger férfi is van benne...2009. szept. 19. 12:44
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Kicsit átgondoltam,a Mr. President-re nem igazán jellemző a latinos zene.
Esetleg neki vannak latinos számai és a 90-es évek közepén elég sokat ment a zenecsatornákon:
Csak hangosan gondolkodom :)
3/7 A kérdező kommentje:
köszi, de sajnos nem ezek azok:(
2009. szept. 19. 14:29
4/7 anonim válasza:
Még próbálkozom :D Majd linkelek be képet,ha találtam :)Azért írd le,ha még bármi eszedbe jut a számról vagy az együttesről,énekesről :)
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
köszi, de sajnos nem:( már eléggé régen láttam azt a klipet, de még átgondolom, hátha eszembe jut valami
2009. szept. 19. 14:58
7/7 anonim válasza:
Hát sajnos a klip nem ismerős, de én már többször megtaláltam a neten olyan számokat aminek nem tudtam se a címét, sem az előadóját, hogy felidéztem magamban a dalszövegből pár sort, és beírtam a keresőbe, mellé pedig odaírtam hogy lyrics. Így kihozza eredményként azokat a dalszövegeket amikben az a sor szerepel. És a dalszövegeknél minden esetben odaírják a címet is meg az előadót is. Nekem ez bejött, ha jól emlékszem minden esetben, de 95%-ban biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!