Honnan tudhatnám meg a számok előadóját, illetve címét?
Figyelt kérdés
Annó volt egy programom, ami online rádiózás közben kíírta az előadó nevét és címét, de sajnos már nem tudom melyik volt.
Általában a Rise fm-et szoktam hallgatni, ide kellene nekem egy program amivel betudom azonosítani a számokat.
Milyen programot használjak?
2010. júl. 25. 00:07
1/2 anonim válasza:
Én a foobar2000 nevű programmal hallgatok zenét, fapados felület (de kiegészítőkkel testreszabható), kis hely és rendszerigény. Eddig bármilyen online rádiót hallgattam, kiírta a címet, és egy kiegészítő révén egyetlen gombbal fel is tudom venni a számot. Ha belinkeled a stream-et, megnézem kiírja-e a számok címeit, én csak JustMusicFM-et találtam a risefm.hu-ról linkelve, de azonnal kiírta a szám címét.
2/2 anonim válasza:
Előző vagyok. Találtam egy RiseFm streamet, de valami gond van vele, mert a szám címeket nem ír ki (nem teszi közzé a szerver) és a másodperszámláló is összevissza számol. Mindem más rádiónál tökéletesen működik a fenti program. A stream a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!