Vannak itt olyan tizenévesek akik szeretik Tupacot?
Figyelt kérdés
Én 15 éves vagyok és nagyon szeretem Pac-ot, arra vagyok kíváncsi, hogy vannak-e itt még ilyen tizenévesek. Írjatok kort és, hogy fiúk vagy lányok vagytok.2013. márc. 27. 15:42
11/21 anonim válasza:
Persze, hogy vannak. Eminem meg 50 cent meg a többi lóf@sz a régiekhez képest mint Tupac meg N.W.A ... Persze Eminemék is jók nem azt mondom.
14/21 anonim válasza:
Nekem Pac példaképem :) 15/F Oldskool 4 life!
15/21 Sidszabi válasza:
Én imádom 2Pac-et kár hogy még nem éltem mikor ő élt! 13 vagyok fiú
17/21 Sidszabi válasza:
2Pac,N.W.A,Eminem,Melle Mel,B.I.G.Ice Cube,ICe T,Snoop Dog és még rengeteg rapper
18/21 anonim válasza:
Pl. én. Rajta van telómon az összes Tupac szám, meg egy rakat N.W.A és Eazy-E szám, és hallgatni is fogom őket halálomig...
19/21 anonim válasza:
Tesom a példaképem tele van a szobám vele poszter minden:) imadom
20/21 anonim válasza:
2PAC Forever!!!!!!!!!!!!! 14F:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!