Szeretitek Mr. Busta zenéit?
Figyelt kérdés
Én hallgatom naponta,de nem mindegyik száma jön be :)2013. márc. 27. 11:48
12/18 anonim válasza:
Szerintem ö az EGGYIK legjobb. De amúgy soha sem fogom megérteni ezt a sok f@szt aki olyanokhoz hasonlítja akik kajakra más stílusba nyomják...
13/18 anonim válasza:
Szeretni??
Az nem kifejezés! ;)
IMÁDOM!!!
Napi szinten a számait hallgatom!! ;)
Siskánál nem jobb Butsa??
pff.. ez akkora bu*iság!!!
Bocs már..
Bustánál jobb NINCS!!
Siska az meg egy CSICSKA! ;)
Na písz..
20/L
14/18 anonim válasza:
busta egy tehetségtelen műmájer
15/18 Martincso válasza:
Siskának is van logoja neki is van kiadoja :) Bloose Bravaz:) attolmeg hogy bustanak van 300 szama az nem azt jelenti hogy jobb rapper. busta hetente ad ki 1szar zenét. Siska sokkal minőségibbet csinál mert ő nem a mennyiségre megy :)
17/18 anonim válasza:
tupac és eminem a legjobb.és amugy utálom bustát majdnem minden számában csak abból áll hogy qrvák, r**ancok meg a b*szás szoval személy szerint én nem szeretem de mindenkinek meg van a maga izlése!
18/18 anonim válasza:
Na jó. Tisztázzunk pár dolgot. Mrs búzának hetente kijön egy okádék és hányingert keltő, utolsó szemétdombra se való száma és ezzel van olyan nagyra magával? Ezerszer jobb Siskánál? Hagyjuk már, mikor fog olyan rímeket és szövegeket tolni, mint Siska? Eláshatja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!