2/12 anonim válasza:
Szerintem ez a sátánizmus-marhaság már a Led Zeppelinnél lejárt, úgy 40 éve :P
3/12 anonim válasza:
Nem, az egy idióta, aki eladta magát pénzért.
4/12 A kérdező kommentje:
Jah, körülbelül! Biztos nyakig ül a Fekete Mágiában, simán kinézem belőle! Kár, mert a zenéjük egész jó...Sokkal érettebb lett. Pár éve ők képviselték az emo-stílust M.o-on, Tomi persze letagadta, pedig nyilvánvaló volt, hogy mik ők :)
2013. márc. 24. 21:27
5/12 anonim válasza:
Nem sátánista. Keress rá youtube-on erre a számra: AFC - Ronda lány. Punkok voltak, csak eladták magukat. De a sátánizmushoz semmi közük...
6/12 simonflóra válasza:
Nem, sem Tamásnak, sem az egész zenekarnak semmi köze a sátánizmushoz. Nem tudom, honnan gondoltad ezt az egészet, talán a dalaikból, Azoknak semmi köze nincs ehhez. És nem adták el magukat pénzért, mivel ha egy kicsit is utána nézel, akkor megtudhatnád, hogy kezdetben, 14 évesen indultak el zenekarként, és semmilyen tehetségkutatón nem vettek részt asiker érdekében, egyszerűen csak megszerették az emberek a zenéjüket. És talán sokan úgy gondolják, az emo stílust képviselik, lehet te is ezért jutottál erre az elvetemült "sátánista" következtetésre. De attól még, hogy van egy külsejük, ami nekik tetszik, és érzelmes zenéket játszanak, nem kell őket beskatulyázni egy adott stílusba. A furcsa külső és az érzelgős dalok mögött sokkal több minden rejlik: egyéniség, valódiság és szeretet. Igen, lehet egy kicsit elfogult vagyok, de amit itt leírtam, az tény és való.
7/12 A kérdező kommentje:
Ezt ő maga mondta egy interjúban! Nem én találtam ki OK?
2013. ápr. 1. 18:56
8/12 simonflóra válasza:
ha megkérhetlek, akkor belinkeled nekem a videót?
9/12 A kérdező kommentje:
Nem találtam meg, de szöveges interjú volt, nem video, sajnos! Konkrétan így mondta:"(...)én inkább sátánistának mondanám magam..."
2013. ápr. 3. 09:34
10/12 .Xanthia. válasza:
Nem sátánista, ez olyan hülye kérdés már bocs. De mért is lenne az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!