Mi a véleményetek erről a zenéről?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=lLtR04Re20w
Egy vagy két szavas válaszért nem jár zöld kéz!
Egy kicsit fejtéstek ki a válaszaitokat! :)
2013. márc. 18. 16:06
1/10 anonim válasza:
Számomra zavaró hogy túl sok benne a magas, ráadásul az énekesnek sem igazán van jó hangja. Összességében távol áll tőlem az ilyen stílusú zene.
2/10 anonim válasza:
rocker vagyok úgyhogy tőlem is távol áll ez a stílus,van pár rész ahol az ének nem tetszett de összességében még így is azt mondom hogy szép szám
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Mentek a zöld kezek! :)
2013. márc. 18. 17:26
4/10 hunbula válasza:
Jahajj FMA :) Nagyon jó, az énekli aki az Ednek az angol hangja. :) Nem tudom mit jelent az eredetinek az orosz szövege, ami alapján ezt csinálták, de nagyon szép ez a verzió.
5/10 anonim válasza:
eléggé távol áll tőlem ez a műfaj, én inkább a pörgősebb, mozgalmasabb zenéket szeretem
persze biztos van olyan, akinek ez jön be
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
Mentek a zöld kezek! :)
2013. ápr. 13. 21:01
7/10 anonim válasza:
Isteneeem. *.*
Utálom ezt a számot. Mindig megsirat. xD Egyébként gyönyörű, imádom a fullmetal alchemistet, és melankólikus hangulatomban, vagy néha csak random rámtör, hogy FMA ost-okat hallgassak.:D Egyik barátnőmmel napokig ezt énekeltük angolul. xdd
Okés, elragadtattam magam. De akkor is kiráy. *w*
8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó! :3 ^^
2013. júl. 5. 14:25
9/10 anonim válasza:
Hát nekem az a változat jobban tetszik amyelyik benne van az fma-ba mert ez más nyelvű
10/10 A kérdező kommentje:
Én is azt hallottam először! :)
2013. júl. 12. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!