Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a zenéről?

Figyelt kérdés

Egy kedves cimborám csinálta ezt a zenét, szintetizátor, és gitár felhasználásával, 8 óra munkával. Érdekelne, hogy Nektek, mint külsősöknek , akik nem ismerik hogy tetszik :)

http://www.youtube.com/watch?v=1JXuWslJ7X8&feature=player_em..

2013. márc. 16. 17:37
 1/5 loupsolitaire ***** válasza:
Nekem tetszik.
2013. márc. 16. 18:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Uhh szép *.*

(egy dolgot bánok,hogy nincs hozzá szöveg :) de ez megbocsátható :) )

2013. márc. 16. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Elgondolkodtató szép zene :)
2013. márc. 25. 23:50
 4/5 gepzene ***** válasza:

Tetszetős darab, azért készülhetett volna tovább is (gondolom fog)! :) Két percen át tök pontatlan, és a dobtéma szerintem a világ összes dobosának idegen az észjárásától. Azon bőven van meló, a többi téma színvonalán kellene mozognia, vagy legalább legyen snassz, ne vonja el semmivel a figyelmet a főszolamokról. Kicsit ritkás is az összkép az első két percben, biztos vagyok benne, hogy néhány észrevehetetlenül odaillő, kósza nesz egyensúlyba rakná, főleg a második perc közeledtével. 2:00 után egy rossz szó nem lehet rá, nekem maximum a kétakkordossá lapulás volt a meglepő, de értem azért, csak meglepő. Énekkel egyértelműen jó szimbiózisban hozna létre egy valóban szárnyaló finálét, ha az ének is, szöveg is olyan. Nagyon jót tett az összképnek, hogy semmi metronóm vagy fix tempó, de azt azért tudni kell, hogy egyszemélyes megvalósításban sose lesz nagyon jó a metronóm nélküli módszer. Ahhoz együtt játszó, összeszokott zenekar kell, akkor lesz épp ez a legtermészetesebb. Utána ők is feljátsszák egyenként is a sávokat, aztán összerakják a legjobban sikerültekből a kész darabot, és mindkét világ (együtt játszós és egyszemélyes-süketszobás) előnyeit ötvözik benne. Egyedül ugye elég macerás lenne együtt játszani... Talán van megoldás (pl. Ableton, zongora clip "tempo master", és idegesítő 16-odos metronómra feljátszani a többi szólamot, kellő türelemmel működhet).

Ne tévesszen meg egyébként, hogy nem csupa jót mondok, semmi gond a zenével magával, csak ez a konkrét megvalósítás még viszonylag elsietettre, vázlatszerűre sikerült, ami mellesleg szépen szól (jut eszembe, volt, hogy pofátlan lett a gitár, és nagyon háttérbe vonult a dob, szerintem tök fölöslegesen). Egy igazi, napfényes darab, kicsit kidolgozva sokan fognak beleszeretni első hallásra.

2013. márc. 28. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:
jóféle:)
2013. márc. 28. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!