Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Azok akik 5-7 éve emosok...

Azok akik 5-7 éve emosok voltak azok kinőtték és már normális hajviseletük, viselkedésük van?

Figyelt kérdés
Vagy emok maradtak máig? Átváltoztak ezek a fiúk/lányok normális emberekké?

2013. márc. 17. 20:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%

Az emo rég kihalt. :D ja, persze, belső érzés..az hogy: hú de depis vagyok, meg ilyenek? Szerintem nincs is emo. csak valami rockerekből kialakult idegen faj. Meg összevissza színes, béna haj. :)

azért nincs emo mert: színesen bárki tud öltözni, feketén bárki tud öltözni, depis bárki lehet, bárki fel tudja tupírozni a haját, bárki tud x-el írni, bárki tud w-vel írni, bárki ki tudja vasalni a haját, bárkinek lehet valamilyen belső érzése.. Nem különlegesek csak annak hiszik magukat.

2013. márc. 25. 01:48
 12/14 anonim ***** válasza:
11-es válaszoló hát ez olyan nagy hülyeség nem is ez a téma, de legyen mindegy. Szövegértésből még alsóban hanyast kaptál vagy már 1.-ben megbuktál csak továbbvittek? Mindegy is tévhitben vagy. Szerintem biztos hogy megváltoznak 5 év múlva biztos.
2013. máj. 6. 19:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Erre most reagálnék, de nem fogok. ^-^ okosabb enged, szamarabb szenved. ^-^ te vagy a szamár :)
2013. máj. 8. 16:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja, szerinted biztos. De milyen lenne a világ, ha mindenki ugyanolyan lenne. A véleményed tartsd meg magadnak. Én elmondtam, hogy a szövegértésed nem valami fényes. Mivel nem ez volt a kérdés. :D
2013. júl. 24. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!