Azok akik 5-7 éve emosok voltak azok kinőtték és már normális hajviseletük, viselkedésük van?
Hát én nekem volt hosszú hajam fiú létem re 6 évig de én rocer gyerek voltam a lazább fajtából se fekete póló se szegecses cucok csak farmer szerkóm volt inkább hippy féle voltam mint emos DDD :) Aztán meguntam mikor melózni kezdtem mert vízvezeték és fűtés szerelő a szakmám féltem hogy felgyúl a fejem:)
De a régi rockzenéket még a mai napig szeretem a nagy kedvencem az EDDA művek de szeretem a republicot ,P-Mobilt és az ossiant is mikor már nem vinnyog benne az énekes :)
Miután megláttam az emok új generációját (értsd: 13-14 éves kisgyerekek, akik eret vágnak, és iskola helyett kannásbort vedelnek egész álló nap) úgy döntöttem, hogy inkább levágatom a hajamat, mintsem, hogy ilyenekkel vegyen akárki is egy kalap alá.
De mivel az emot nem elsődlegesen a külső teszi ki, ezért mondhatom, hogy lélekben az maradtam.
Szerintem az EMO haj ez rohadt jól néz ki :D
És nem mindegy ki hogy néz ki??
Az Emo az direkt egyedi és egyéni stílus sztem qva jó és nem is vagyok az :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!