ByeAlex-Kedvesem című számába sokan miért akarnak belemagyarázni valami hatalmas mondanivalót?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem.
Magával ByeAlex-el nincs gondom, de a számnak szerintem semmi mondanivalója sincs, legalábbis én nem tudok semmi mélyebbet kihámozni abból, hogy :
"kedvesem kedvesem kedvesem kedvesem kedvesem kedvesem kedvesem kedvesem.......... "
Miért akarnak rengetegen ebbe belemagyarázni mindent?
2013. márc. 15. 13:51
11/12 anonim válasza:
hát szerintem a szöveg annyira nem rossz,d e többet lehetne belevinni, zeneileg valahogy nagyon nincs sehol meg hangilag se túlzottan, pedig szerintem alaptehetsége van csak több energiát kéne belefektetni
12/12 anonim válasza:
Buta az, aki szerint ez a szöveg semmitmondó.. nagyon költői, ez a srác nem hülye, nagyon értelmes és tudatosan írt egy témáról, mindenki úgy értelmezi, ahogy óhajtja.. de nyílván van célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!