*Cipő nem halt meg, valamennyiünkben továbbra is él! <3 Egyszer mindenki elmegy... Nyugodj békében!
2013. márc. 12. 15:42
12/20 anonim válasza:
nem tudok csak egyet mondani.
67-es út
repül a bálna
furcsa magasban
neked könnyű lehet
ha itt lennél velem
könnyek helyett
utánam srácok
2013. márc. 12. 21:33
13/20 anonim válasza:
Valamilyen oknál fogva sosem szerettem a Republicot,
nem igazán értem a szövegeit, sokszor csupa jól hangzó önálló sorokból álló összefüggéstelen zagyvaságnak tűnik, zeneileg meg eléggé középszerű. Egyetlen dal van, ami igazán tetszik, mégpedig ez:
Gurul a kő. :) Ez a szám emlékeztet is valakire. <3
2013. márc. 15. 22:04
16/20 Németh Kriszti válasza:
Ha megegyszer lathatnam,,Igen,Erdo kozepeben jarok..Tul sok a kiraly..nehez valasztani,mert mindet szeretem.Cipo nyugodj bekeben.
2013. márc. 29. 11:21
17/20 anonim válasza:
Soha nem veszíthetsz el
A lassú képek városa
Volt itt egy ország
Csak a szívemen át
Sose voltál, mindig vagy
Még egyszer nyár
Ég veled most
Emberlelkű földeken
Ezt a földet választottam
Hozd el azt a napot
Csak az emlék marad
stb...
Lehet egyáltalán nem szeretni valamelyiket? Nincs rossz daluk.
2013. márc. 29. 13:46
18/20 anonim válasza:
67-es út,
szállj el kismadár,
2013. márc. 29. 16:32
19/20 anonim válasza:
Nincs olyan szám, amit ne szeretnék. A Sose voltál mindig vagy nálam is egy óriási kedvenc. Annyira sajnálom, hogy Zoli kilépett a Zenekarból, mert imádom a dalait!
2013. ápr. 1. 15:31
20/20 anonim válasza:
13 éves vagyok, és a kocsinkban ezek az albumok vannak: Hahó, öcsi (1993), Tüzet viszek (1995), Mohikán (2004), Aranyalbum (1990-2000). Én ezeken a zenéken nőttem fel, amik ezeken az albumokon vannak. Persze ennél sokkal több számuk van, de ezek a dalok a kedvenceim! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!