Cipő elhunyt. Melyik volt a kedvenc Republic dalotok?
Figyelt kérdés
Nekem a Sosem voltál mindig vagy, de mindet nagyon szeretem.2013. márc. 11. 11:35
3/20 anonim válasza:
Több is van, nem tudnék kedvencet választani.
Varázsolj a szívemmel
Falu szélén ruhát mosnak a lányok
Kék és narancssárga
Madárjós vakáción
és még sorolhatnám.
Nagyon szomorú, hogy nincs többé.... :(
4/20 anonim válasza:
Az Engedj közelebb rádiós változata, de neten azt nem találtam, mintha ezek mind lassabbak lennének a rádiósnál.:S
RIP:'(
5/20 anonim válasza:
67-es út, A csend beszél tovább, Kisdobos, Szeretni valakit valamiért, Ha még egyszer láthatnám..estig sorolhatnám, ezen nőttem fel! A Republic volt az első koncert voltam. Nem akarom elhinni, hogy meghalt! :(
6/20 A kérdező kommentje:
Én sem.. gyerekkorom meghatározó alakja és együttese..:(
2013. márc. 11. 17:12
7/20 anonim válasza:
Nagyon szerettem a zenéjüket, kevés magyar zenészt tartok igazán tehetségesnek, de Cipő illetve a Republic közéjük tartoztak. Nyugodjon békében! :((((
Kedvenc dalaim:
Ha még egyszer láthatnám
67-es út
Engedj közelebb
Szeretni valakit valamiért
10/20 anonim válasza:
67-es út,
szállj el kismadár,
szeretni valakkit valalamiért,
16 tonna feketeszén,
repül a bálna. De az összes számát imádom, de ezeket a legjobban. <3
Cipő nem halt meg, vala
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!