Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 250 ezerből melyik a legjobb...

250 ezerből melyik a legjobb szóló gitár?

Figyelt kérdés
[link] én eddig ezt néztem

2013. márc. 10. 21:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Olvasd el és gondold át:

[link]

2013. márc. 10. 22:28
 12/15 anonim ***** válasza:
És ha az USPS küldi, akkor a magyar vámosok kb. egy hónapig vacakolhatnak vele, arra is számíts.
2013. márc. 10. 22:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Bocsi, tudom hogy nem itt kellene kérdeznem, de úgy látom, te értesz hozzá. Én egyszer rendeltem hangszedőt, 120$ volt, mégsem volt rá vám, Usából jött. Azt miért nem kellett vámoltatni? Lehet, hogy kisebb értéket írt rá, azért?
2013. márc. 10. 22:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Azért nem, mert még fél éve a magyar posta és a vám eléggé hanyagul dolgozott és főleg a kisebb, nem biztosított, levélkét küldött dolgok "átcsúsztak".

De tavaly karácsony előtt bekeményítettek. Én küldtem az USA-ból akkoriban pár dolgot és még két 15 dolláros múanyag gyerekjátéknál is külön számlával kellett igazolnom és ajándékozói nyilatkozatot tennem.

Ismerősnek küldtem autóalkatrészt, ami 200 dollár volt és az is vagy egy hónapig tartott, a küldés pedig 70 dollár volt az USA-ból, pedig az kisebb volt egy gitárnál.

Az se igazán működik, hogy kevesebbet írnak rá. Egyrészt a kiküldésnél vámárunyilatkozatot kell tenni és ha azt hamisítja, ott is bűncselekmény, másrészt nem fogják bevenni, ha irreálisan kicsi az érték és a vámosnak jogában áll a hazai forgalmi értéket megállapítani.

[link]

2013. márc. 10. 22:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Nincs olyan hogy legjobb szóló gitár. Mindenkinek más az ízlése, mindenkinek más tetszik. Ha erre saját magadtól nem jössz rá és idegenektől kérdezed meg, hogy melyik legyen a te kedvenced, akkor rettentő felesleges 250 ezer forintot áldoznod gitárra.
2013. márc. 11. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!