Melyik erősítő a legjobb ezek közül?
Dob mellé kéne, próbára, fellépésre. Van egy korg ax5g multi effektem.
te szoktál írni ki kérdéseket, amikor nem tudod mit kezdj azzal a multival, ugye? :D mindig kísért ez a korg ax5g. én még mindig azt mondom, dobd ki, cseréld el egy ukulelére, vagy add el, és az árából vegyél karácsonyfát. semmi értelme ezekhez a cuccokhoz annak a multinak
egyébként egyik sem rossz, amit linkeltél, de más-más karakterű dolgok. a marshall egy viszonylag jó erősítő, olcsón (bár nem is az az igazi marshall hangzás, de legalább megbízható).
a fender hatalmasat szól, ha tetszik a hangja, az is jó, az ki fog szolgálni bármelyik kocsmában, vagy klubkoncerten, van hozzá lábkapcsoló, és milliószor jobb a torzítása, mint a multidnak.
a yamaha egy vintagebb cucc, nekem nagyon tetszik a hangja, annak idején majdnem vettem egy ilyet, de végülis mégsem kellett.
a kustom cuccok is jók, ha jól tudom, talán ez félcsöves is? ha igen, akkor meg is van, hogy abban mi a pozitívum :D
a crate amcsi, nem ismerem a hangját, de az ilyen 90es évek beli amcsi cuccoknak van egy jellegzetes torzításuk, ami miatt érdemes használni.
a calsbro pedig megintcsak egy nagy állat, jó nagy hangerővel, ha tetszik a csöves emuláció hangzása, akkor azzal is jól járhatsz, az sem egy rossz cucc
mindenesetre azt a multit szerintem hanyagold
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!