Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Monster Beats by Dr. Dre Solo...

Monster Beats by Dr. Dre Solo HD fejhallgató vagy SKULLCANDY UPROCK fejhallgató?

Figyelt kérdés
szeretnék venni egy fejhallgatót, csak nem tudom melyiket szerintetek melyik állna jobban egy lánynak és melyik a jobb ?? mindenféleképpen fehér színben! ;)

2013. márc. 9. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindkettő szar, de a Beats kevésbé, mint a Skullcandy.
2013. márc. 9. 18:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Monster beats: Túlárazott szar, nem egy nagy hangzás

Skullcandy: Filléres szar, ugyan az mint fent.

Bocsánat a vulgaritásért de szerintem egyik sem jó. Ha szeretsz zenét hallgatni akkor a minőségre is adsz valamit, mert nem attól jó egy fejhallgató hogy hogy néz ki, hanem hogy mit tud. Szerintem nézz inkább AKG-t, Sennheisert, vagy Audio-Technika-t azok tényleg minőségi fejhallgatók és garantált hangzást ad. Ha fehéret szeretnél akkor itt van ez: [link]

Quincy Jones signature-os AKG és olcsóbb is mint a Beats féle. Én ennek a monitor fejhallgatós tesóját vettem meg 2 hónapja és gyönyörű hangzása van.

2013. márc. 9. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Az előzővel teljesen egyetértek, a beats és a skullcandy is a kinézete miatt kerül annyiba, a hangzása nulla. Még amit az előző nem említett, a Shure fejhallgatók is nagyon jók.
2013. márc. 9. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt direkt nem említettem. Lehet hogy nagyon márkafüggő vagyok de a shure az mikrofont nagyon tud készíteni, de a fejesük szerintem már nem olyan minőségben készül. Egyszer dolgoztam Shure-al és inkább hoztam vissza a jó öreg AKG-mat. Nekem az nem jött be. De ez csak magánvélemény :)
2013. márc. 9. 22:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Shure SRH440, ha van rá esélyed valahol próbáld ki. 25-ért legjobb, azt gondolom mondanom sem kell, hogy egy 100 ezres Beats Pro-t is aláz.

2013. márc. 9. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Használtam shure-t de nem jött be nekem. Én inkább AKG párti vagyok.
2013. márc. 10. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!