Tudnátok segíteni a kottázásban?
GF | ECGF | FCCD | CGGFFEEGG | GF | ECGF | FDEF | GCCGGCBCC | GED | ACCAECCA | ACCAEDCCD | CDCDCDCDCDE | FGEDECA | ACCAECCA | ACCAEDCCD | DE | FGEDE | GEDEFEF | EDCBGGEDE | GFEDCC | DEFGED | CCCCGDCG | EEEEECFECG | FECGC | EDEDEDFEGC |
Ez van megadva,de nekem ez teljesen kínai. :/
Ez kéne nekem "d,r,m,f,stb." formában.
Nem nézzetek komplett hülyének,de sosem tudtam kottázni...
Előre is köszönöm az értelmes/hasznos válaszokat!
C=dó
D=ré
E=mi
F=fá
G=szó
A=lá
H=ti
ezt valami angol oldalról szedted? mert ha igen, akkor B betű az amit én H-nak írtam, és az a ti, de ha magyar kotta, vagy mondjuk az énektanárod diktálta le, szóval valami magyar forrásból van, akkor a B a "ta" szolmizációs hangot jelenti.
ezalapján át tudod írni. de amit most leírtam, az erre a dalra vonatkozik, szóval nem minden esetben a C egyenlő a dóval, ez a daltól függ. érdemes majd megtanulni azért használni az ABC-s hangokat, szerintem hangszernél sokkal előnyösebb, mint a szolmizáció, de ehhez az egy dalhoz ennyi elég.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!