Mi a jó a Minimal zenékben?
Figyelt kérdés
Egyszerűen NEM FOGOM FEL, hogy mi olyan marha jó benne, pedig már egy csomót hallgattam, és egyszerűen nem értem, pedig szeretném.2013. márc. 4. 19:49
1/9 anonim válasza:
Felvilágosítanál mi az a Minimal zene?:D Bár a kulcsszavak alapján hogy techno nem sok jóra következtetek:D
2/9 A kérdező kommentje:
Keress rá youtube-on.:)
2013. márc. 4. 21:11
3/9 anonim válasza:
Ja jó vágom, utánanéztem:D Hát ez szerintem sehogyse zene. Majdnem rosszabb mint a techno:D
4/9 A kérdező kommentje:
Ugye...Ezért nem is értem ezt.:D
2013. márc. 4. 21:50
5/9 anonim válasza:
mire gondolsz, a minimalista komolyzenére? (phillip glass, steve reich) Mert azokban az a jó, hogy zeneileg fejez ki egy egész korszellemet.
vagy a minimal tánczenére gondolsz? az arra jó, hogy a dj-knek nevezett zenebohócok kiszedjék a marhák pénzét.
6/9 A kérdező kommentje:
Mutasd melyikre gondolsz. Mind kettőből. Megmondom, hogy melyikre gondoltam. :)
2013. márc. 9. 20:56
7/9 anonim válasza:
gondolom nem erre gondoltál: http://www.youtube.com/watch?v=jOEDsZbR6jE
8/9 A kérdező kommentje:
Hát nem. Hanem azokra a "party-zenék"-re, amikben alig van valami. Csöppenik a víz meg hasonlók..
2013. márc. 9. 21:10
9/9 anonim válasza:
Valószínűleg ilyesmire gondolt a kérdező http://www.youtube.com/watch?v=i4CHpIJSiMo :)
Jan Blomqvist egyébként a minimal techno egyik legnépszerűbb képviselője.
Személy szerint nekem tetszik ez a fajta "lüktetés" amit a hallgatása közben érzek,de a minimal lényege akkor jön ki amikor baromi hangosan szól egy arénában olyankor úgy érzed átveszi az irányítást a tested felett ez a nyers,lüktető hangzás és táncolnod kell rá. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!