Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti egyetértetek azzal, hogy...

Ti egyetértetek azzal, hogy kimegy az Euróvízíóra?

Figyelt kérdés
Ugye Byealey fog minket képviselni.

2013. márc. 3. 16:35
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Tökmind1, hogy kimegy mert, hogy egyik sem tud énekelni az hétszentség ez a wolf kati szintű selejt énekesek kora van ma MO-n
2013. márc. 3. 16:42
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

off:

kedves első!

szívesen megnézném, amikor te olyan 'selejtesen' énekelnél, mint Wolf Kati. :)

on:

én most már pont le is sz*rom, hogy ki megy ki. hajrá és kész. 20-nál előrébb úgysem fog kerülni a listán, úgyhogy ez már csak arról szól, hogy adja elő jól azt a dalt, amit kivisz, majd ezek után nyugodt lelkiismerettel fekhessen le éjszaka aludni.

2013. márc. 3. 17:14
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Igen.

Őt szavazta meg a közönség, menjen ő, én szurkolok neki.

Undorító az az acsarkodás ami megy ellene, úgy illik, hogy a győztesnek gratulálni szokás.

Nem tetszik? Akkor miért kellett szavaztatni az embereket, mondták volna hogy XY megy és kész.

Az meg hülyeség, hogy "bezzeg most nyerhettünk volna". Frászt. Mindig így indulunk neki, aztán a béka segge alatt vagyunk, mert úgysem szavaz ránk senki. Magyarország akkor se nyer egy ilyen versenyen, ha maga Michael Jackson indult volna a szineinkben. Ennek a srácnak fikarcnyit sincs kevesebb esélye mint a többi indulónak.

Bár amilyen ocsmányul támadják én legjobban annak örülnék ha tényleg megnyerné, megérdemelné ez a sok okostojás.

Az meg legkevésbé érdekel, hogy Hajdú Péter meg a neje őnaccsága mit gondol a közönségről, nekem is megvan a véleményem Hajdú úr parkolási szokásairól és a színvonaltalan műsorairól, nem ők a mérce, és vegyék észre, hogy az emberek nem mindig azt akarják megenni amit ők leakarnak nyomni a torkukon.

2013. márc. 3. 17:19
 4/9 anonim ***** válasza:
nem értek egyet, nekem egyáltalán nem tetszik az a szám, iszonyatos. kb megint a 30 helyen fogunk végezni....
2013. márc. 3. 18:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
4: Miért, a többivel előbb végeztünk volna? Dehogy.... Úgysem szavaz ránk senki.
2013. márc. 3. 18:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
sajnos csak médiabarát "tehetségek?" jutottak be az ebbe a müsorba pedig rengeteg olyan énekes van magyarországon akik bármikor ott hagyják ezeket a tehetségtelen senkiket
2013. márc. 3. 21:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy eez az Alex gyerek megy ki.

Dallamos, fülbemászó a dala. Igaz, hogy egy párszor meg kell hallgatni, szokni kell (mint az összes nevező dalát).

Ő a példa, hogy a megaszaron meg a zixfaktoron kívül is van élet!

2013. márc. 4. 08:43
 8/9 sumergo válasza:
84%
"Tetszettek volna jobban választani!" Akkor most nem kellene ebből ekkora ügyet csinálni. Nekem egyébként tetszik, sokszor ezt dúdolgatom. Több helyen leírtam már, hogy az egyszerű is lehet szép, és kedves. ( A jelenlegi slágerek között is van több, ami első hallásra nagyon unalmasnak tűnt, de mire vége lett a számnak, csak belemászott a fülembe. lásd: I follow rivers)Az esélyek pedig nem a konkrét daltól/előadótól függenek. De azt hiszem, hogy rá mindenki emlékezni fog. :-) Azt pedig végképp nem gondolom, hogy ez alapján ítélnek meg minket. (Attól, hogy a szomszédom mellett lakom, még nem ő alapján fognak megítélni!) Szóval hajrá BYEALEX!!
2013. márc. 4. 13:55
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A zsűritagokat kellett volna felpofozni és bezárni egy sötét lyukba, amikor a kisebbséget tolták a döntőben.Voltak sokkal jobb dalok is, amikre a nézők nem is szavazhattak.
2013. márc. 4. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!