Szerintetek ki menjen a 2013-as Euróvízióra?
Figyelt kérdés
Nálam Kállay-Saunders angol(!) verziója a nyerő.2013. febr. 18. 10:47
1/15 anonim válasza:
Nálam is Kállay Saunders angolul :)
2/15 anonim válasza:
amíg nincs jó zene, addig senki, tehát senki!
3/15 anonim válasza:
Remélem hogy Radics Gigi meg az Úgy fáj, vagy is az Over You című számával. DE ha Saunders megy, akkor sem leszek szomorú.
4/15 anonim válasza:
Radics Gigi vagy Cserpes Laura! :)
5/15 A kérdező kommentje:
Radics Gigi bajával nincs bajom, Cserpes Lauráé viszont nem tetszik. De szerintem Kállay száma valahogy kitűnik, hiszen lírai dalok biztosan lesznek, átlagos popdalok is, a különlegesebb produkciók közül pedig némelyik bohóckodás, néhány túl alternatív. Ez viszont könnyed, kellemes, dallamos, fülbemászó, és nem túl átlagos.
2013. febr. 21. 08:21
6/15 anonim válasza:
"Radics Gigi bajával nincs bajom" :):)
Szerintem közülük kéne valakinek:)
Rácz Gergő
Brasch Bence --->kiesett
Cserpes Laura
Radics Gigi
Fehér Zoltán---->kiesett
Puskás Peti
Vastag Tamás
Gyurcsík Tibi
Janicsák Veca
De az se lenne baj, ha közülük menne valaki:)
Polyák Lilla
Szabó Ádám --->kiesett
Plastikhead & Gáspár Laci
Agárdi Szilvi-Pál Dénes
Völgyesi Gabi--->kiesett
7/15 anonim válasza:
3 legjobb: Kállay S. A, Cserpes L. Rácz G.
Nem akarok mindenkit elemezni, de itt sokan említettétek még Radics Gigit szerintem az is nagyon gyenge, remélem nem jut a döntőbe, csak sajnos a jelek nem arra mutatnak. :/
10/15 anonim válasza:
Nekem az Agárdi-Pál duett és ByeAlex a két favoritom, de a most bentlévők közül csak akkor lennék igazából szomorú, ha Rácz Gergőt küldenék ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!