Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Igaz, hogy gitározás tol...

Igaz, hogy gitározás tol képes megnőni azon a tenyéren lévő ujjak amelyek a gitár nyakát fogják?

Figyelt kérdés
Vagyis, ha mondjuk én jobb kezes vagyok és ugye bár a bal kezem van a nyakon akkor a bal kezemen lévő ujjaim nagyobbak lesznek valamivel a jobbtól? (aktív gitárosról van szó)

2013. febr. 28. 00:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát persze, ez a legjobb ujjnövesztő, ezért könnyebb játszani, ha sokat gyakorolsz, mert az ujjaid egyre csak nőnek, nőnek... tudományosan igazolt tény, hogy a gitárjáték csonthosszabbító hatású, ha elég ügyesen játszol, még a karod is hosszabb lesz...
2013. febr. 28. 05:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem.

Gondolkodni nem bűn.

2013. febr. 28. 06:58
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
ezért szokták a rockerek imitálni, amikor szembefordulnak a gitárral, és mintha f*sszal játszanának, mert akkor az is meg fog nőni
2013. febr. 28. 08:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem, majdnem fél centivel hosszabbak az ujjaim a bal kezemen, pedig csak 5 éve játszok! :)
2013. febr. 28. 17:45
 5/9 A kérdező kommentje:
wow elég fura belegondolni, hogy az egyik kezem nagyobb mint a másik :D de majd meglátom az enyémet. Köszi a válaszokat!
2013. márc. 1. 00:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Remélem, értetted az iróniát... :)
2013. márc. 1. 06:27
 7/9 anonim ***** válasza:
a csont nem tud nőni csak úgy, hiába gitározol sokat. az ízületek lazábban lesznek, max amiatt érezheted, hogy ott jobban ki tudod nyújtani, de nem nő.
2013. márc. 1. 06:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát, aligha nődögél.

Az ifjú Liszt,(bár Ő zongorázott) halálra bosszantotta magát, hogy nem tudja a kis kezével elérni az akkordokat és az úszóhártyákat képes volt elvágni, csak hogy egy picit jobban tudjon terpeszteni a kezével.

/Nem pont idetartozik, de érdekességképpen leírtam, hátha nem hallottál róla/

Még az is lehet, hogy ha teljesen őrült vagy és napi 24 órát nyomod, nő egy pirinyót.

0.2 mm -t tuti

:)

2013. ápr. 4. 20:54
 9/9 anonim ***** válasza:
az nem Liszt volt tudtommal, Schumann csinált ilyet, de le is bénult miatta a keze, azért nem lett belőle zongorista, hanem maradt zeneszerzőnek :D
2013. ápr. 4. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!