Mennyire lehet hinni egy ilyennek?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék gitározni, 14 éves vagyok. Vannak hasonló problémáim, mint amiket ez leír, de nem tudom, érdemes e egy ilyenbe belevágni. Nem csak beugratós hülyeség az egész? Inkább válasszak igazi tanárt? [link] 2013. febr. 27. 19:06
1/6 anonim válasza:
Ez egy szar, innen soha nem fogsz értelmesen megtanulni gitározni.
2/6 anonim válasza:
ha már mindenképp gépről akarsz próbálkozni, akkor már keress magadnak egy ingyenes oktatóoldalt. az sem ér fel közelsem egy igazi tanárral, sokkal nagyobb esély van rá, hogy az alapok kimaradnak, ráunsz az egészre, illetve ha te élvezed is, más nem, de ha ezek ellenére mégis a netet választod, ezt az oldalt akkoris úgy kerüld el, ahogy csak tudod. ez a netes oktatók legalja, hülyeségeket mond, szarul mutatja, és nála is az alapoktól kezdve kb minden hiányzik, amit egy gitárosnak illene tudnia. az ilyen ne tanítson, ne is gitározzon, hanem lapátoljon vagy ilyesmi:)
4/6 A kérdező kommentje:
én is így gondoltam. köszönöm :))
2013. febr. 27. 20:27
5/6 anonim válasza:
Ha műxik is, rohadt drága. A neten rengeteg ingyenes oldal, videó van fennt.
6/6 anonim válasza:
Én a gitár egyetem ingyenes videóival tanultam meg de csak az alap akkordokat mert a többi szarság. Én tanulta/tanulok h Ultimate Guitarol nézem a daloknak az akkordjait és egy ismerős aki normálisan tanáral tanult segít. Szerintem igy is lehet bár tanáral egyszerübb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!