Honfoglalón nyertem tegnap egy világító teknőst. Írtam a cégnek, mikorra várhatok választ? Mert kezdem azt hinni h átverés. :/
Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 16:18
1/7 anonim válasza:
fogalmam sincs, de ilyen cégeknek általában 24 óra alatt válaszolniuk kell. vagy max 48óra
2/7 A kérdező kommentje:
uhh..:(
És egy ilyen levélben már meg is kell adni az postázási címet meg minden, vagy nem?
2010. nov. 13. 12:33
3/7 A kérdező kommentje:
Már írtam a honfoglalónak, meg a cégnek is, de egyikse reagál! mit lehet ilyenkor tenni? Vagy rosszul írtam meg a levelet? Nem írtam bele a címet meg ilyenek, hanem érdeklődtem, h mikor kaphatom meg meg ilyenek....Szerintetek? :/
2010. nov. 13. 17:36
5/7 anonim válasza:
Az ilyen nyereményes dolgoknál sokszor akkor jön meg a nyeremény amikor már totál el is felejtetted az egészet. De azért mindig ki szokták küldeni, csak sok postázandó dolguk van:) Ne aggódj megkapod majd:)
Megkérdezhetem hogy nyerted?
6/7 A kérdező kommentje:
A honfogaló azt írta hérdeklődjünk az e-mail címen, akkor már adjuk meg az elérhetőséget?
Liciten nyertem.:)
2010. nov. 15. 21:25
7/7 A kérdező kommentje:
kihozták! ^^
nagyon ksözönöm a válaszokat! :)
2010. nov. 19. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!