Melyik videóban van az amikor Michael Jacksonnak leesik az orra koncert közben?
Figyelt kérdés
küldjétek el a linket ha tudjátok melyik az2013. febr. 27. 14:55
2/14 anonim válasza:
nem tudom de én is megnézném ha egyáltalán van ilyen video
3/14 anonim válasza:
Koncert közben tuti nem esett le soha. Egyszer viszont láttam egy érdekes képet, de koncert közben tuti nem volt semmi ilyen.
4/14 A kérdező kommentje:
küld el azt a képet
2013. márc. 1. 09:55
7/14 anonim válasza:
ajjmá!:D itt van femina.hu/vilagsztar/jacko_bolt
8/14 anonim válasza:
Belinkelem így is, csak itt nem látszott múltkor egyértelműen, hogy melyik kép az, amit mutatni akartam valakinek.
9/14 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen idióta kérdést feltenni? Ha komolyan átgondolnád, akkor nem kérdeznél ilyet.
Természetesen nincs ilyen videó, és nem esett le az orra se.
Ha valaha meg is történt volna, akkor szerinted hagyta volna MJ, hogy az videón is megjelenjen?!
10/14 anonim válasza:
Istenem ... ekkora seg*fejek nem lehettek -.-" szerinted azért tartja a kezét az orra elé mert épp leesik ? hát gratulálok :DD hány éves vagy ? :D te nem szoktad a kezedet az orrod v a szád elé rakni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!