Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek jo helyem van?...

Szerintetek jo helyem van? (Papp L. Sportarena)

Figyelt kérdés
Februar 6-odikan Michael Jackson Immortal koncerte megyek,es mar ma lefoglaltam a jegyet a 013masba...A1,A2 az az elso sor, legelejen van...(senki nem ul elottunk) 25ezer ft.volt 1 db jegy..szerintetek jo helyem van , latni fogok mindent ? Nagyon kivancsi vagyok,legyszi irjatok..meg nem voltam ott 1x sem...fenykepezogep ,udito...ezeket be lehet vinni ? Elore is koszi.:)

#koncert #Michael Jackson Immortal
2012. aug. 8. 00:52
 1/3 A kérdező kommentje:
Itt van a piros reszeben, [link]
2012. aug. 8. 00:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha bejutottál, mármint el tudsz menni, az már alapból jó, de itt több piros rész is van:D Szóval jó helyed van!! :D Enni-inni valót amikor egyszer voltam ott egy koncerten, be lehetett vinni. De majd otthon eszel előtte vagy utána! Enni otthon is tudsz, gondolom a büfé meg nem olcsó! Akkor nem enni mész oda, hanem előadásra!! :D Amikor a kajára figyelsz, nem látod, mit csinálnak!!! A Cirque De Soleil-es produkciók (Egyszer láttam egy ilyen összevágott videót) azok meg elég jók, kár lenne egy otthon is megoldható kajálás miatt kihagyni! Én kicsit ilyen rosszallóan fogadtam, mikor voltam ott koncerten - közönségben - hogy a többiek ott állnak sorban a büfénél, és akkor miattuk nem kezdődik a koncert, és hogy megvárjunk/ janak mindenkit : / Egyél otthon, és figyeld helyettem is a show-t légyszi:D
2012. aug. 22. 17:46
 3/3 A kérdező kommentje:
uhhh...valaki valaszolt vegre, nagyon szepen koszonom :)) nagyon kivancsi vagyok a koncertre ugh szerintem nem fogok tudni enni az izgalomtol. :D remelem h joo lesz..:))
2012. aug. 22. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!