Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Seal koncert lesz holnap este...

Seal koncert lesz holnap este nyolckor. Hányra érdemes odamenni, hogy jó helyem legyen?

Figyelt kérdés
Az expo centerben lesz, nem ismerem ezt a helyet. Ülő jegyet vettem. Sok rajongója van Sealnek Magyarországon? Sokan leszünk? Nem szoktam tévét nézni, se rádiót hallgatni...
2010. júl. 12. 11:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Én egészen más koncertekre járok, mint te, de azért elmondom a tapasztalataimat. Kapunyitáskor már elég nagy sor van, szóval menj kapunyitás előtt jóval, ha jó helyet akarsz szerezni. Igaz, kicsit (nagyon) várnod kell, de a látvány kárpótolni fog.
2010. júl. 12. 11:58
 2/2 A kérdező kommentje:

Hátsó sorokból is lehet valamit látni? a biztonság kedvéért viszek távcsövet

és 'kamera' alatt mit értenek? fényképezőgépet se lehet bevinni? és mobiltelefont? azon is van kamera, bár nem túl jó minőségű.

2010. júl. 12. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!