Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik szám gitár szólójától...

Melyik szám gitár szólójától leszel libabőrös?

Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 15:55
1 2 3
 11/23 bumbi02 ***** válasza:
65%
sztem a világ legtökéletesebb soloját Slash játsza a Guns n Roses Sweet child o mine-ban... ajánlommindenkinek hogy hallgassa meg, bűn e nélkül meghalni:)
2009. okt. 22. 20:28
 12/23 anonim ***** válasza:
64%

Slash nagyon jó gitáros de ez csak egy része az egésznek... Én úgy tudom hogy a Guns'n Roses számainak nagy részét Izzy Stradlin írta.. nem tudom hogy ez a szólókra is vonatkozik-e.

és ha már guns akkor a paradise cityt is hallgassátok meg :D

2009. okt. 23. 10:42
 13/23 bumbi02 ***** válasza:
65%
én amennyire tom legtöbbet közösen irták, vkinek volt egy jo gitártémája akkor duff alá tett egy basszust stb.. bár nem tudhatom.. de igen , a paradise city is egy alapmü:)
2009. okt. 29. 10:22
 14/23 anonim ***** válasza:
54%
november rain mindennek az alapja!!!! :) ahol van legalább 5 szóló :D najo annyi nincs csak 3 vagy 4 tökéletes, hihetetlen gyönyörű szóló, na azok télleg álomszerű szólók, főleg az outro, mikor Axl és a gibson együtt nyávog =) aaaaaahwwww <3
2009. dec. 12. 18:52
 15/23 bumbi02 ***** válasza:
53%
hát igen, a november rain főszolója, aztán az outro az egy isteni alkotás:)) az outro föleg akkor hogyha megnézed hozzá a klippet is... szinte magáért beszél ott a soló...
2009. dec. 12. 22:04
 16/23 anonim ***** válasza:
63%

A November Rain télleg nagyon nagy. Kedvenc már régóta.

Sajnos a videóval együtt kiborít, mert történt velem hasonló :(

2010. jan. 7. 00:28
 17/23 anonim válasza:
100%

Ozzy - No More Tears

Szerintem minden idők egyik legjobb kiállása. Zakk papa ujjai alatt olyan elemntáris erők és érzelmek szabadulnak fel, amitől legszívesebben letépném a bőröm. Amíg nem vette fel ezt a tajparaszt déli mentalitást és kordában tartotta a sör iránt érzett imádatát, addig hihetetlen nagy dolgok jöttek ki tőle. A No More Tears album (benne a címadó dal) örök klasszikus, ahogy a két szóló lemeze is.

2010. febr. 13. 17:31
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Pink Floyd - Comfortably Numb PULSE LIVE EDITION!

Led Zeppelin - Stairway to Heaven

Dream Theater - The Best of Times

Pearl Jam - Life Wasted

Nagyjából ezek azok, amiktől még el is érzékenyülök.

De vannak gyors szólók is amiktől libabőrös leszek, ha jól vannak megszerkesztve, például egy-két Symphony X szóló.

És persze Iron Maiden - Dance of Death!

2010. febr. 21. 14:46
 19/23 anonim ***** válasza:

Eddig ettől lettem a legdurvábban libabőrös :P: Children of Bodom - Touch Like Angel of Death (live - Tokyo Warhearts)

http://www.youtube.com/watch?v=xSSroW-VpR4

4:02-től a szóló. Egész pontosan 4:12-14 közt levő résztől...

2010. márc. 3. 15:57
 20/23 anonim ***** válasza:
2010. máj. 19. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!