Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Te inkább Lady Gagat vagy...

Te inkább Lady Gagat vagy Justin Biebert szereted jobban?

Figyelt kérdés
Szerinted melyik jobb énekes/nő, melyiknek vannak jobb klipjei, melyiknek vannak jobb zenéi? Melyik a tehetségesebb szerinted?

2013. febr. 25. 15:24
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Lady Gaga a zene istennője!
2013. ápr. 13. 12:10
 32/33 anonim válasza:
0%

Gagát szeretem jobban. és ha már itt tartunk, akkor rendet teszek:

- Gaga magának írja a dalszövegeit, sőt szinte egyedülálló módon a saját dalai mellékproducere is, ami azért elég szokatlan egy női előadótól.

- nem playbackel, a koncertvideókon hallani lehet, hogy élőben nyomja, mert hallani lehet a levegővételét, és ahogy a B és a P betűket mondja, hallani lehet a mikrofonba.. (na ezt nem tudom máshogy mondani xD)

- van, amelyik klipjének a társrendezője volt, sőt, a Marry The Night klipet ő rendezte egyedül. (ez is dícséretre méltó)

- nem csak dalszerző, előadó, rendező és producer, hanem üzletasszony, küzd az emberek egyenlőségéért, színészkedik, modellkedett, és még sorolhatnám róla a pozitív dolgokat.

Justin ehhez képest még a béka s*gge alatt sincs a pléjbek show-jával..

Ja, és olvastam h Justin 100 koncertet lenyomott már.. na, ebbe is bele kell kötnöm; Gaga az első turnéjával 70 koncertet adott, a másodikkal 210-et (másfél éves turné volt), a harmadik turnéval pedig 99-et (eredetileg 120-at kellett volna). úgyhogy ennyit erről :) és még egyszer kihangsúlyozom: Gaga jobb, 20 év múlva Justinról csak annyi fog maradni az emlékezetünkbe, hogy volkt 2-3 albuma, 2-3 turnéja és sok ízlésficamos tinicsaj masztizott rá a monitor előtt, viszont Gaga már 5 éves pályafutással annyi mindent elért, amennyit Bieber sose fog, kezdeném ott, hogy még csak 3 éve volt jelen Gaga a szakmában, amikor megkapta az 5. Grammy díját :D Biebernek meg egy sincs... :)

2013. máj. 18. 10:17
 33/33 anonim ***** válasza:

Hát én marhára biztosra veszem hogy NEM CSAK tini csajok nyúlnak magukhoz Bieber láttán. Sőt. Egy csomó felnőtt ffi van aki mindenét odaadná egy éjszakáért Bieber-rel.

Mondjuk ők tényleg nem a zenéjét szeretik, az igaz.

és sok ízlésficamos tinicsaj masztizott rá a monitor előtt

2013. máj. 19. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!