Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fiuk miert utaljatok a One...

Fiuk miert utaljatok a One Directiont es Justin Biebert?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egyikuk rajongoja sem, csak kivancsi vagyok, hogy mert nem szeretitek oket? Lehetoleg erthetoen indokoljatok meg.

2013. febr. 25. 14:44
1 2
 11/16 anonim válasza:
igen.. ez nekem is kérdés.. miért?
2013. jún. 10. 21:55
 12/16 blogeres ***** válasza:
1d?Nos...igen. 2 1d fan lány van az osztályban,az egyik egy divatot hajkurászó"olyan fiú tetszik,mint akire most a legtöbb ribi *jj*zza magát" féle csaj,a másik meg egy beképzelt nagyképű p*cs*. Szóval én ezért mondom(és nem csak azért mert zeneileg tréé),hogy a fanjaik utálatosak. Am én metált hallgatok,meg néha visszaveszek rockra,ha olyan a kedvem,szal azt vettem észre h amelyik csaj utálja itt neten az 1d-t,az főleg green day-t,meg metált hallgat,ami azért szívet melengető :)
2014. jan. 20. 15:34
 13/16 Meskó Krisztián válasza:
14 vagyok és én utálom mind a kettőt.De nem divatból mert nálunk mindkettő "menő".Én azért utálom mert más az ízlésem (metál).Meg Justin Bieber hajától kiráz a hideg...egy bozótvágóval mennék át a fején! XD
2014. jún. 9. 11:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Én végig ültem a filmjüket nehét volt odafigyelni,mert semmiről nem szól.Egyébként annyit észrevettem,hogy párszor egymás hátsóját fogdosták,vagy éppen a másik intim területére helyezték a kezüket stb...Egészséges ez?????
2014. jún. 20. 09:12
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem egészséges, de lehet, hogy csak azért csinálták, hogy róluk írjon a média vagy tényleg vannak más hajlamaik is. Ők tudják.
2014. jún. 20. 16:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is azért utálom őket, mert más az ízlésem (mondjuk hál' istennek mára mindkettő lecsengett). Gagyi, nyáltenger "zenét" játszanak. Undorítóak. Persze attól még mindenkinek más az ízlése, tudom, hogy sokan szeretik/ték, és nem nézem le azokat, akik szeretik őket. Aki szereti őket, hallgassa nyugodtan. Senkinek az ízlését nem szoktam becsmérelni.
2019. júl. 18. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!