Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Radics Gigi eruóvízióra szánt...

Radics Gigi eruóvízióra szánt dala nektek is ennyire bejön, mint a zsűrinek?

Figyelt kérdés

Érdekelne, mert engem már nagyon kiakaszt. A zsűri egyesekre azt mondja azért nem küldené az eurovizióra mert TÚL FIATALOK, akkor a Radics Gigi micsoda? Csecsemő?

A másik meg, hogy a szám nem tetszik, az éneklési technika jó, de EGYÁLTALÁN NEM ÉRZEM ÁT AMIT ÉNEKEL, ami személy szerint a legfontosabb számomra egy JÓ DALBAN. 16 évesen ne akarjan hatalmas csalódásokról énekelni (főleg ne vigyorogva).

2013. febr. 24. 21:54
1 2
 11/19 anonim válasza:
29%

"Ez a szám egy egyszerű hétvégi diszkószámnak elmegy, de annyi."

Mért a Loreen Eufória című száma minek megy még el azon kívül? És a ruszki asszonykórus előadása??? Giginek ott a helye az Eurovízión, de úgysem ő fog kijutni, mert az a f*szkalap zsűri és a Csiszar majd keresztbe tesz neki. Túl fiatal a sikerhez, a parasztok!

2013. febr. 26. 20:05
 12/19 A kérdező kommentje:
Gigivel szerintem nem lenne túlságosan szép eredmény. Az Euphoria száma pedig azért jóval jobb, mint Gigi száma
2013. febr. 27. 17:12
 13/19 A kérdező kommentje:
Mármint a Loreen száma
2013. febr. 27. 17:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem Kállay-Saunders András megy, daltól és minden mástól függetlenül, éppen mert félvér. Egyébként tényleg jól énekel.
2013. febr. 27. 20:14
 15/19 anonim ***** válasza:
2013. febr. 27. 20:28
 16/19 anonim ***** válasza:

Egy hozzászólás:

"Az induló dalok jelentős részét az Izlésrendőrségnek kellene vizsgálnia. Döbbenetes, hogy ismert és ismeretlen előadók százai hogy képesek lemenni kutyába, azért hogy elinduljanak és legyen 25.ek egy színvonaltalan és minőségileg fordítva bekötött tömeges zenegyalázáson".

2013. febr. 27. 20:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen bejön!
2013. febr. 28. 19:13
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem jön be, amúgy sem rajongok Gigiért, de ez a szám annyira semmilyen! Sokszor hallottam, de csak annyit tudok visszaénekelni belőle, hogy Úgy fáj, pedig alapvetően könnyen megmaradnak bennem a dalok. Remélem nem őt küldjük. Kérlek Magyarország, ne kövessük el ezt a hibát!
2013. márc. 2. 11:25
 19/19 anonim ***** válasza:
ByeAlex viszont Antisztár, de a közönségnek már tele a hócipője a szépfiúkkal (Vastag Tamás) és a 30 évesre sminkelt 16 évesekkel, valamint a semmilyen dalokkal. A Fidesz nagyon komolyan vette, a közönség azt mondta, úgyis esélytelenek vagyunk, ez tetszik nekünk, énekelje magyarul és kész. Az orosz bábuskák se tudtak angolul, sok más mellett. Egyébként az egész Dalfesztivál az országok protekciós szavazásáról szól, bolond, aki ezt még komolyan veszi.
2013. márc. 4. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!