Radics Gigi eruóvízióra szánt dala nektek is ennyire bejön, mint a zsűrinek?
Érdekelne, mert engem már nagyon kiakaszt. A zsűri egyesekre azt mondja azért nem küldené az eurovizióra mert TÚL FIATALOK, akkor a Radics Gigi micsoda? Csecsemő?
A másik meg, hogy a szám nem tetszik, az éneklési technika jó, de EGYÁLTALÁN NEM ÉRZEM ÁT AMIT ÉNEKEL, ami személy szerint a legfontosabb számomra egy JÓ DALBAN. 16 évesen ne akarjan hatalmas csalódásokról énekelni (főleg ne vigyorogva).
Szerintem hihetetlen f0s ez a szám.
Meg majd jól nézünk ki ha kiküldünk egy uruk-hai ügynököt Malmöbe aztán be sem engedik az országba mert azt hiszik hogy menekült.
Az én véleményem pedig az, hogy teljesen mindegy kit küldünk az Euróvízióra...Minden évben megy a duma, hogy ellenünk szavaznak, utálnak minket, stb.
Azt senki sem említi meg, hogy a dalok, valamint előadók is nagyon gyengék. Tavaly például 5-6 kiemelkedő dal is volt, amiből Lauren kiemelkedett.
A most futó magyar válogatón egyetlen egy EGYÉNISÉG SINCS. Igen, Radics Gigi szép és énekelni is tud. De attól még nem tud mozogni, valamint a száma is egy nulla. Nem romantika, nem szépség, nem tisztaság kell. Hanem ezek mellett EGYÉNISÉG, VALAMINT EGY PAZAR, PÖRGŐS DAL. Egy sincs a mezőnyben...
Gáspár Laciék dalában van egy kis fantázia, meg egy kis pörgés, de ott meg a refrén annyira sablonos és monoton, hogy abban sincs átütőerő.
3 perc tömény, hiba nélküli buliszám kell, egy kiemelkedő előadóval és koreográfiával. És megmondom őszintén, jelenleg egy ilyet sem tudok mondani Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!