Ajánlanátok pár jó zenekart vagy énekest?
Figyelt kérdés
Jöhet rock, pop, disco, komoly zene, metal, punk, rap...
Cigány zenével kíméljetek.
2013. febr. 23. 23:13
1/11 anonim válasza:
Rammstein. (Sonne, Ich will, mein herz brennt, Ohne dich)
2/11 anonim válasza:
Ezt tegnap találtam, modern punk-rock. Annyira nem a stílusom, de tetszett:
3/11 1112 válasza:
Bonnie Tyler, Take That, Wham, Queen, Charlie, Republic, Demjén, Zséda, Padödö, Cserháti Zsuzsa, Leona Lewis, LGT, Edda, Ákos, Michael Jackson, Britney Spears, Madonna, Cher, Hien, No Mercy, Elton John, Sting, Bee Gees, Abba, Nickelback, Early Rise, Cascada, Roxette, Taylor Dayne, Bruno Mars, Train, Depeche Mode, Nik Kersaw, Kylie Minogue, Cyndie Lauper, Stevie Wonder, Rick Astley, Ricky Martin, Shakira, Bon Jovi, Linkin Park, Gáspár Laci, Auth Csilla, Rapülők, Carbonfools, Compact Disco, Oláh Ibolya, Omega, Seal, Phil Collins, Aqua, Santana, Dobrády Ákos és TNT, Balázs Fecó és Korál, Céline Dion, United, Szekeres Adrien,
5/11 1112 válasza:
+Emberek, Koncz Zsuzsa, Kovács Kati, Bencsik Tamara
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Ezek rock, illetve punk rock előadók, én nagyon szeretm őket:
Green Day, Nirvana, The Offspring, The Used, Rise Against, My Chemical Romance, System of a Down, Sum 41, Blink 182, Simple Plan, Bullet for my Valentine, Paramore, Fall out Boy, Evanescence, Breaking Benjamin, Guns n Roses, AC/DC, Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters, Billy Talent,Avenged Sevenfold, 3 Doors Down.
10/11 anonim válasza:
Rammstein, Stone Sour, Slipnokt, Machine Head, Five Finger Death Punch, Herzparasit, Muse, Nine Inch nails, Breaking Benjami stb. am ezek közül a Five Finger Death Punch-ot ajánlom a legjobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!