Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki ismeri ezt a zenét,...

Valaki ismeri ezt a zenét, vagy tudja mire gondolok?

Figyelt kérdés

1 hónapja kb. hallottam a szegedi Árkád Terranovában, aztán a héten is. Egy csaj énekeli és nem sokat értettem belőle. De amit értettem az vagy az volt, hogy life is beautiful, vagy all is beauty.. benne van még a szövegben az a szó, hogy hands az tuti ! :D.. és a hangja hasonlít egy kicsit így első hallásra Madonnáéra..

Akinek van valamilyen tippje az írja le, vagy ha tudja az még jobb ! Sajnos csak ennyit tudtam megjegyezni belőle. Fontos lenne, Köszönöm.

2013. febr. 21. 16:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nem adón hanem a terranovában az árkádban..
2013. febr. 22. 14:19
 12/12 1112 ***** válasza:

Oké. :D Ha sok bulizene megy rajta, akkor az a Music Fm

Ha sok a régi zene, és vegyesen van az újakkal, akkor a Class Fm-et hallgatták a Terra novában

Ha nem a modern stílusú újakból, hanem a hangszeresekből játszanak több újat benne, de kb olyan, mint amit a Class Fm-hez írtam, az a Petőfi rádió--->én ezeket ismerem:D:D:D Ja meg a Retro-t , de azon ilyenkor tényleg retro megy, csak este mennek újak:)

Ha viszont lemezről ment, akkor asszem, hogy passzolnám:S:D :S:S ^.^

2013. febr. 22. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!