Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen véleménnyel vagytok...

Milyen véleménnyel vagytok Lana Del Rey-ről?

Figyelt kérdés

Többször hallottam már,hogy mindenki utálja/ócsárolja egy bizonyos fellépése óta,ahol állítólag nem épp a legszebben csengett a hangja.

Nekem nagyon szimpatikus,egyik példaképem.Nagyon szeretem azt a stílust,amit képvisel, - mind a dalaiban,mind önmagában.Továbbá arra is felfigyeltem,hogy egyáltalán nem felszínes.Imádom benne azt az elvontságot,a finom,antik eleganciát,a dalaiból és klipjeiből visszaköszönő retro és vintage stílusjegyeket.

Ő maga is gyönyörű és egyedi,akárcsak a hangja.

Bocsi a hosszú véleményért,de nem tudtam megállni. :D Igazából arra lennék kíváncsi,hogy ti hogy vélekedtek róla,meg a dalairól.Meg ha esetleg van tőle kedvenc számotok,osszátok meg. :))

Az értelmes válaszokat pedig előre is köszönöm!

2013. febr. 20. 19:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem olyan régóta ismerem a dalait. Sőt, mondhatni pár napja néztem utána a munkásságának, illetve hallgatom a dalait. A fent említett finom eleganciával mint a hangjában mint a klippjeiben nagyon egyetértek! Tehetséges nő, természetes szépséggel és meseszép hanggal. A zenei ízlésem nagyon távol áll attól a stílustól, amit ő képvisel, de valami még is megfogott benne. Nagyon kellemes hangja van, szinte ringat, ahogy hallgatom. Jelenleg a Born To Die a kedvenc dalom tőle, egyszerűen zseniális.
2015. márc. 24. 18:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem egyéniség.

Az összes dalában érezni az egységet,hogy ez egy Lana Del Rey szám.

Akiknél ezt érzed,azok egyediek,egyéniségek.

2018. febr. 5. 04:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!