Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen véleménnyel vagytok...

Milyen véleménnyel vagytok Lana Del Rey-ről?

Figyelt kérdés

Többször hallottam már,hogy mindenki utálja/ócsárolja egy bizonyos fellépése óta,ahol állítólag nem épp a legszebben csengett a hangja.

Nekem nagyon szimpatikus,egyik példaképem.Nagyon szeretem azt a stílust,amit képvisel, - mind a dalaiban,mind önmagában.Továbbá arra is felfigyeltem,hogy egyáltalán nem felszínes.Imádom benne azt az elvontságot,a finom,antik eleganciát,a dalaiból és klipjeiből visszaköszönő retro és vintage stílusjegyeket.

Ő maga is gyönyörű és egyedi,akárcsak a hangja.

Bocsi a hosszú véleményért,de nem tudtam megállni. :D Igazából arra lennék kíváncsi,hogy ti hogy vélekedtek róla,meg a dalairól.Meg ha esetleg van tőle kedvenc számotok,osszátok meg. :))

Az értelmes válaszokat pedig előre is köszönöm!

2013. febr. 20. 19:36
1 2
 1/12 AccountManagerkovács ***** válasza:
100%
Nem sokat tudok róla, de úgy érzem, hogy divat szeretni. Amennyit hallottam róla, az alapján tényleg valamiféle egyediséggel bír, de belőle is divatot csinálnak.
2013. febr. 20. 22:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Én nem divatból szerettem meg. :) Valahol ráleltem az egyik dalára,és ezzel kezdődött minden.Utánanéztem,hogy ki is ő,felkerestem a többi dalát,és egyszerűen csak kialakult.A környezetemből nem igazán tudok olyat mondani,aki még rajtam kívül szereti.
2013. febr. 21. 13:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretem :) és igen, sokan divatból szeretik és én úgy vettem észre, hogy csak azóta vannak róla ilyen jó véleménnyel, amióta a h&m modellje lett. Azelőtt csak olyanokat mondtak róla, hogy hülye, átplasztikázott p*csa meg kopis k*rva... De én szeretem és nem divatból
2013. febr. 23. 17:15
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én sem divatból szeretem, hanem önmagáért!

Legelőször a Video Games számát hallgattam meg, és abban a pillanatban beleszerettem! Van valami különleges kisugárzása és nem tudok nem rá figyelni. Szinte az összes számát meghallgattam már, és mind tetszik. Különösen most nagy Ride és Blue Jeans hallgató vagyok..:)

Egy olyan stílust képvisel, amiben magamat is látom. A Ride című dalában az elején 3 és fél percig beszél, és amint elolvastam (magyarul), rögtön megértettem a mondanivalóját és magát Lana-t is. Fantasztikus énekes, nagyon egyedi és gyönyörű hangja van, ő maga is nagyon szép, a hangjával pedig el lehet varázsolni engem..:)

Imádom!:)

2013. márc. 5. 16:00
 5/12 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs,hogy valóban átplasztikáztatta-e az arcát...

Viszont ha mégis,engem az sem érdekel.Persze azért ne vigye túlzásba,tehát ne legyen plasztikbaba,de ha nem volt megelégedve a szájával,akkor ennyit miért ne engedhetne meg magának?Eléggé elkeserítő,hogy az emberek nagy része rögtön ezt szúrja ki,és csakis ezzel hajlandó vele kapcsolatban foglalkozni.Talán még egy dalát sem hallotta,csak ment a tömeg után.

A Ride elején az a szöveg engem is nagyon megnyert. :) Azóta több kedvencem is van tőle,köztük Lana kevésbé ismert dalai is.

2013. márc. 5. 17:03
 6/12 Steve Mcgarrett válasza:
26%

Imadom lana del reyt <3

En eloszor a born to die zenejet hallottam es azota IMADOM!

Rengeteg zenejet hallottam mar. Nagyon erdekes stilust kepvisel es en imadom! Nagyon szeretem a stilusat, a zenejeben, ahhogy oltozkodik , a tetkoit. Valoban egy kicsit k * v a s a n oltozkodik neha de en ezt leszarom mert ugy szeretem ahogy van:D

2013. márc. 25. 19:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Több számát is rendkívül jónak és különlegesnek tartok, elsősorban a Born to die, a Blue Jeans, a Summertime sadness amikért odáig vagyok, de a National anthem és a Dark paradise is jók. Maga a nő nem kelt bennem különösebb szimpátiát, ügyesen belebújt vagy belebújtatták egy skatulyába, ami jól áll neki és elég egyedi manapság.

Az, hogy plasztikáztatott, az eléggé látszik az orrán, nem végeztek valami jó munkát szerintem (eléggé Michael Jacksonba hajlik). De ezzel nem kell törődni szerintem, a hangja gyönyörű, valószínűleg nem volt könnyű élete, most meg agyonsztárolják, ami szintén nem mindig jó.

2013. márc. 29. 19:50
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Ki hallotta már a legújabb dalát,a Young and Beautiful-t?Én imádom,az egyik legjobb dala. :)))♥

Nekem az öltözködésével sincs bajom,én nem találom k***ásnak,jól áll neki ez a stílus. :D

2013. ápr. 30. 13:49
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon szeretem.

Kicsit elvont,mégis elegáns és olyan finoman fűzi össze a retrót és a mai Amerika vegyes stílusát. :)

Van a zenéjében valami rejtett mondanivaló ami megfogja az ember lelkét.

Az egyik kedvenc énekesnőm lett.

2013. dec. 13. 21:04
 10/12 anonim ***** válasza:
én bírom a zenéjét :D kedvenceim (sok van) - Blue Jeans, Born to Die, Summertime Sadness, Off to the Races, Young and Beautiful, ééés Carmen.. olyan jó, van vmi különleges a zenéjében
2013. dec. 23. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!