Miért kell szidni a Slipknot-ot ennyire?
Na , én megyek kivégzésre , örülhettek.
VÉGE A TROLLKODÁSNAK!!!!
ideje volt már!
legalább jól fog indulni holnap a tavasz :)
Szerintem a Slipknot jó zenét nyomat, az All hope is gone album kivételével mivel az egy populáris szar lett. Én szeretem őket annak ellenére , hogy inkább a keményebb dolgokért rajongom (pl Cannibal Corpse , Nile , Crowbar)
Ugyanakkor meg kéne tanulnunk értékelni a jó zenét. Hiába imádom én a lassú doom metálos dolgokat mint pl a Crowbar, ugyanúgy szeretek meghallgatni pl egy Limp BIzkit albumot, mert nekik is megvan a maguk egyedi és kitűnő stílusuk. Emberek tanuljuk meg különválasztani az egyedi, különleges, tehetséges előadókat a rossztól. Popzenében is vannak kifejezetten jó előadók pl Nelly Furtado korai albumai, Madonna korai albumai, vagy Lenny Kravitz kifejezetten remekek. Hallgassunk jó zenét, és ingoráljuk a szart :)
én mondjuk nem hallgatok popot, de rockot már igen. És a slipknotnál lightosabb zenéket is kedvelek, de ilyeneket mint 1D. Justin. Avril stb utálom.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!