Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek is gáz ha magyar...

Száym98 kérdése:

Szerintetek is gáz ha magyar zenét hallgatok?

Figyelt kérdés

Imádom a Quimby-t (magyar alternatív-rock eggyüttes) és kapok néha a környezetemben élö egyidös korúaktól, hogy `ki hallgat ma magyar zenét? Jah te de gáz`... Szerintem meg az gáz hogy múlt csütörtökön mondtam h megyek LGT koncertre es ez volt a válasz: Az meg mi??? Lehet hogy nem kedvelem annyira a mai amerikai zenéket, de szerintem azért az gázabb ha egy ilyen nagy magyar zenekarról még nem is halottak...

14/L

2013. febr. 18. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Jézusom! Hány ilyen kérdés lesz még?! Nem gáz ha magyar zenét hallgatsz ahogy az se ha nem azt hallgatod mint a sok divatb*zi!
2013. febr. 18. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már!! Én 13/L vagyok, de fel nem merül bennem ilyen kérdés! Én imádom a Quimbyt, meg Supernemet, Vad Fruttikot, Belgát, Belmondót stb. És erre büszke vagyok. Persze engem is kiröhögnek, de én is őket. Ennyi! Na mondjuk én hallgatok Green Dayt meg Sex Pistolst meg Ramonest is, a punk miatt mégnagyobb megvetést kapok a többitől, de persze nem gondolják komolyan. Az én osztályközösségem befogadó ilyen szempontból. Nem zavar minket, ha valaki más, attól mint embert, nem fogjuk kiközösíteni. De hogy ciki-e? Dehogy!! Az a ciki, hogy van, aki ilyenkorra még meg se találta a saját ízlését, és a Viva TV-ről szerzi a repertoárját. ;) Örülj neki, hogy ennyivel is egyénibb vagy. :)
2013. jún. 10. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá quimby, korosztálytól és minden mástól függetlenül.
2013. júl. 16. 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy!!!! Én imádom a Quimbyt, a Punnany Massif-ot, a Tankcsapdát!!! Viszont falramászok David Guetta-tól, meg Lady Gaga-tól! A osztályunkból mindenki ezeket a modern amerikai valamiket hallgatja kivéve én és az öt legjobb barátnőm+ egy fiú (egy az egybe ugyanaz a zenei ízlésünk!!!!)
2013. aug. 23. 10:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
És mi lennénk Bartók és Kodály meg a Kodály-módszer országa. Hmmm... Ne foglalkozz a tömegekkel kedves kérdező!
2014. febr. 27. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!