Vélemény, Szerintetek a My Chemical Romance EMO vagy nem?
Nagyon sokan azt mondják, hogy azok.. de az MCR azt mondja, hogy semmi közük sincs hozzá.
Szerintem nem azok.
Az összes tag arra ösztönzi a rajongókat, hogy ne bántsák önmagukat, hogy ne féljenek, ne legyenek önbizalomhiányosak (stb..). Régebben a frontembernek (Geenek) drogproblémái (is) voltak, de már sok éve tiszta és tavaly nyár óta már nem is cigarettázik!
A rajongók állandóan azt mondogatják, hogy: MCR saved my life! (azaz az MCR mentette meg az életüket), 1-2 fiatal volt, aki öngyilkos lett, és ráfogták a bandára.
Nincs olyan koncert, amin ne mondanának olyanokat, hogy ne bántsák magukat az emberek! Ez lenne emo banda? Úgy pörögnek, hogy nagyon... elszállva sincsenek maguktól! 2011-ben voltak Magyarországon és annyira közvetlenek voltak, hogy az eszméletlen.
Tömegverekedés nem is szokott lenni a koncerteiken, pedig nagyon sok volt fellépésük volt már. Ezekért a dolgaikért ilyen híresek.
És hogy emok-e? Nem azok! Én inkább punk-rockereknek mondanám ôket.
Nem emok. Még csak nem is néznek ki úgy. Azért most hasonlítsunk össze egy emot, például az énekessel:
emo: [link]
énekes: [link]
Szerintem azért van különbség. És aki le emozza, az csak simán nem bírja őket, s persze, hogy azonnal rávágja: "ehhj ezek köcsög emok" . Mert az a legkönnyebb. S még az emozza le őket, aki szintén emo, és azt szeretné hinni hogy a kedvencei is olyanok mint ő . De tényleg nem vélemény kérdése.
De nekem mindegy, hogy emo vagy nem. Szeretem a zenéjüket, sok dolgot nem tudok róluk, csak annyit hogy a zenéjük nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!