Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Snoop Dogg-ból Snoop Lion lett?

Figyelt kérdés
Biztos hallottátok, hogy a nagy rapperből Snoop Lion lett és áttért a reggae zenére mert állítása szerint már nincs neki semmi kihívás a rap-ben. Mi a véleményetek róla? Nekem ez kicsit olyan, mintha Michelangelo azt mondta volna, "Nem festem ki a Sixtus-kápolnát, hívjatok meszelőt", vagy kb ha Pákó menne orvosnak.
2013. febr. 15. 22:45
 1/3 AccountManagerkovács ***** válasza:
95%

Amikor ő kezdte, akkor még jelentett valamit az, hogy rapper. Manapság minden héten jön egy újabb, telített a piac és ő pedig már elég öregnek számít a szakmában, ráadásul nem hinném, hogy pénzügyi gondjai lennének, úgyhogy innentől akár mulatóst is játszhatna:)

Gondolom producerként így is részt vesz a rapzenében, az igazi rajongói pedig biztosan nem pártolnak el tőle ezek után sem.

2013. febr. 15. 22:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is ki voltam akadva az elején, de Szigeten pl. előadta az összes klasszikus rapjét. Rendszeresen posztol a Snoop Doggos Facebook profiljáról is, szóval szerintem egyáltalán nem hagyta ott a rappelést, csak mást is akar csinálni. DJkedik is például, DJ Snoopadelic néven. Szóval én nem aggódok annyira :)
2013. febr. 15. 22:55
 3/3 anonim ***** válasza:
22%
Igen eléggé telített a rap ipar mostanában . Szvsz kur*a jól áll neki a reggae és kur*a jól is tolja ... szerintem ezzel mindenki nyert :D
2013. márc. 25. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!